Sponsors & Partners
In de afgelopen jaren hebben wij mede door onze partners en sponsors veel voor de studenten kunnen betekenen.
Wilt uw bedrijf ook sponsor worden van SSA? Neem dan vrijblijvend contact op met treasurer@ssasociety.nl.
Gold sponsors

Buro CITE maakt plannen voor het inrichten en beheren van de buitenruimte in Nederland en Suriname. De diensten die zij leveren bieden een totaalpakket voor een buitenruimte die voldoet aan de wetgeving, uw beleid, landelijke of regionale regelgeving en niet te vergeten uw wensen. Bij Buro CITE kunt u terecht voor:

Engineering, directievoering en toezicht voor bouw- en woonrijp maken, reconstructies en herinrichtingen; buitenruimtemanagement; ontwerpen en dimensioneren van constructies; en projectsupport. Daarnaast verzorgen zij ook managementdiensten voor (grote) projecten en het organiseren/aansturen van afdelingen die zich bezighouden met het inrichten en beheren van de buitenruimte.

Autorijschool Diosa is opgericht in oktober 2015. Hun doel is om samen met jou een rijbewijs behalen, terwijl veiligheid en kwaliteit voorop staan. Tijdens de lessen zorgen zij voor een leuke en informele sfeer waarin jij je op je gemak kan voelen.

Zo willen ze samen een professionele en van hoge kwaliteit lessen te geven met gecertificeerde WRM instructeurs, waarbij jullie het beste resultaat kunnen behalen en veilig je rijbewijs binnen hebt. Elke instructeur wordt iedere 5 jaar bijgeschoold bij Innovam Branchekwalificatie-instituut (IBKI). Het doel hiervan is om de rijinstructie te verbeteren en daarmee het aantal verkeersongelukken te verminderen.

SSA biedt in samenwerking met Diosa een gratis theorieboek + 10% korting op de rijlessen.

Overige sponsors
Partners
Young Global People is hét netwerk dat multicultureel talent, werkgevers, studentenverenigingen en professionals verbindt om gezamenlijk te werken aan meer culturele diversiteit in de top van het Nederlandse bedrijfsleven. Onze leden zijn jonge, hoogopgeleide, net afgestudeerde werkzoekenden én young professionals die wij graag helpen om hun ambities en dromen waar te maken op weg naar het bedrijf als realistische afspiegeling van de maatschappij.

Bij Breakaway draait het om lekker eten, drinken, poolen en uit je dak gaan in Rotterdam. Voor culinaire liflafjes hoef je bij mad mick niet aan te kloppen. Wij serveren the best burgers in town. In de bar zorgen we voor een perfecte service en vrolijke muziek. Onze flair barkeepers zijn goed getraind en tappen in hoog tempo en met veel show, plezier en lawaai jouw biertjes. Bij Breakaway heb je keuze uit ruim 70 verschillende cocktails die op spectaculaire wijze voor jou en je vrienden worden gemaakt. Een van de blikvangers is onze Harley Davidson. Zes full-size pooltafels staan garant voor entertainment. Hierin vind je de Amerikaanse stijl van het café onvervalst terug.

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Op de campus is alles aanwezig wat je tijdens je studie nodig hebt. Je volgt er colleges of werkgroepen en er zijn plekken waar je met je medestudenten kunt studeren. In het Foodcourt kun je lunchen, met vrienden spreek je af in het Erasmus Paviljoen en bij de verenigingen van Erasmus Sport kun je praktisch alle sporten beoefenen.
De Erasmus Universiteit is een internationale universiteit. In de ‘multicultural classroom’ heb je college van een Amerikaanse docent en je medestudenten komen uit onder andere China en Duitsland. Bovendien zijn er veel mogelijkheden om een periode op exchange naar het buitenland te gaan.

Erasmus Multicultural Associations (EMA) (Successor of KASEUR)

Multicultural associations of the Erasmus University represent diversity among students in Rotterdam. The organisations allow students to develop themselves and their sense of cultural diversity by joining one of the committees or organising an educational project. Moreover, it helps them to build a network by getting to know people from their own or from other organisations. Any students at Erasmus University that is interested in a certain culture or identity is welcome to join the association or to participate in the activities. Membership grants access or a discount to wide a variety of events and courses.

Voormalige Sponsors en Partners