Manage your time like a Boss

Personal Leadership, Timemanagement and discovering your Why!

Wat doe je gedurende een gemiddelde week? Van al jouw activiteiten, welke geven jou de meeste voldoening? En hoe kunnen deze vragen je helpen bij je carrièreplanning?

Manage your time like a Boss is de titel van de workshop die ‪op donderdag 9 mei‬ wordt georganiseerd door de Surinamese Students Abroad i.s.m. Glenn Weisz. Tijdens deze workshop zal Glenn Weisz je leadership tools bijbrengen die je zullen helpen met het beter balanceren van je leven en meer begrip krijgen over je doel in het leven. Dus schrijf je gelijk in voor deze workshop en ontdek jouw “WHY” en hoe dit je helpt bij jouw carrièrekeuze.

The event is finished.

Datum

mei 09 2019
Expired!

Tijd

19:00 - 21:00

Kosten

Free

More Info

Read More

Locatie

Erasmus Universiteit Rotterdam Sanders gebouw, lokaal 0-10
Read More

Speaker

  • Glenn Weisz Jr.
    Glenn Weisz Jr.
    Managing Director CANITIEM B.V.

    De keynote speaker Glenn Weisz Jr. tijdens de SSA Business Dey is deskundige op het gebied van persoonlijk leiderschap.
    Glenn is als Civiel Technisch Ingenieur afgestuurd van de TU Delft en is intussen reeds zes jaren gastdocent voor de Honours klassen van de TU Delft en de Erasmus Universiteit Rotterdam, op het gebied van leiderschapsontwikkeling. Met zijn bedrijven Canitiem BV, CareerCabs en de beweging Studenten Hebben Dorst, ontwikkelt Glenn persoonlijk leiderschap bij zowel studenten als senior managers.