Sponsors & Partners
In de afgelopen jaren hebben wij mede door onze partners en sponsors veel voor de studenten kunnen betekenen.
Wilt uw bedrijf ook sponsor worden van SSA? Neem dan vrijblijvend contact op met treasurer@ssasociety.nl.

Bedrijven

Buro CITE maakt plannen voor het inrichten en beheren van de buitenruimte in Nederland en Suriname. De diensten die zij leveren bieden een totaalpakket voor een buitenruimte die voldoet aan de wetgeving, uw beleid, landelijke of regionale regelgeving en niet te vergeten uw wensen. Bij Buro CITE kunt u terecht voor:

Engineering, directievoering en toezicht voor bouw- en woonrijp maken, reconstructies en herinrichtingen; buitenruimtemanagement; ontwerpen en dimensioneren van constructies; en projectsupport. Daarnaast verzorgen zij ook managementdiensten voor (grote) projecten en het organiseren/aansturen van afdelingen die zich bezighouden met het inrichten en beheren van de buitenruimte.

KRAFT HEINZ The Kraft Heinz Company is het op twee na grootste voedsel- en drankenbedrijf in Noord-Amerika en het vijfde grootste voedsel- en drankenbedrijf ter wereld, met acht merken van meer dan $ 1 miljard. The Kraft Heinz Company, een wereldwijd vertrouwde producent van heerlijk eten, biedt hoge kwaliteit, geweldige smaak en voeding voor alle eetmomenten, of het nu thuis, in restaurants of onderweg is.

Ministerie IenW zet in op een veilig, bereikbaar en leefbaar Nederland. Daarom werkt het ministerie aan krachtige verbindingen over de weg, spoor, het water en door de lucht. En IenW beschermt tegen wateroverlast, zorgt voor de kwaliteit van lucht, water en bodem en aan het realiseren van een circulaire economie. 

Proplan Real Estate (ook wel bekend als Proplan Vastgoed) is een eigentijdse en dynamische organisatie die zich bezighoudt met projectontwikkeling van vastgoedprojecten in Nederland en Suriname. Denk daarbij aan het ontwerpen en bouwen van nieuwbouwwoningen, transformeren/renoveren van oude panden, het beheren van vastgoed alsook het begeleiden van anderen bij de aankoop van een woning. Ook is er een makelaardij, Proplan Makelaars, aan verbonden waar zij percelen en woningen in Suriname en Nederland aanbieden. 
Kortom: voor vastgoedzaken in NL en Su kan je bij Proplan Real Estate zeker wel terecht als je zoekt naar een betrouwbare en deskundige partij. 
Het bedrijf is opgericht door een SSA-alumnus en draagt daarom ook een warm hart toe aan de SSA-community, vooral als het hiermee de sranang mangs kan helpen bij het vinden van een prettig en betaalbaar plekje om te wonen. 

Organisaties

Global People is hét netwerk dat multicultureel talent, werkgevers, studentenverenigingen en professionals verbindt om gezamenlijk te werken aan meer culturele diversiteit in de top van het Nederlandse bedrijfsleven. Onze leden zijn jonge, hoogopgeleide, net afgestudeerde werkzoekenden én young professionals die wij graag helpen om hun ambities en dromen waar te maken op weg naar het bedrijf als realistische afspiegeling van de maatschappij.

Wrokko is hét platform voor bi-culturele pioniers. Pioniers die grenzen verleggen door te verbinden tussen verschillende werelden. Op de weg die deze pioniers afleggen, zijn schatten van talent te vinden. Onze missie is om de potentie en de kracht van bi-culturele talenten te ontketenen.

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Op de campus is alles aanwezig wat je tijdens je studie nodig hebt. Je volgt er colleges of werkgroepen en er zijn plekken waar je met je medestudenten kunt studeren. In het Foodcourt kun je lunchen, met vrienden spreek je af in het Erasmus Paviljoen en bij de verenigingen van Erasmus Sport kun je praktisch alle sporten beoefenen.
De Erasmus Universiteit is een internationale universiteit. In de ‘multicultural classroom’ heb je college van een Amerikaanse docent en je medestudenten komen uit onder andere China en Duitsland. Bovendien zijn er veel mogelijkheden om een periode op exchange naar het buitenland te gaan.

Erasmus Multicultural Associations (EMA) (Successor of KASEUR)

Multicultural associations of the Erasmus University represent diversity among students in Rotterdam. The organisations allow students to develop themselves and their sense of cultural diversity by joining one of the committees or organising an educational project. Moreover, it helps them to build a network by getting to know people from their own or from other organisations. Any students at Erasmus University that is interested in a certain culture or identity is welcome to join the association or to participate in the activities. Membership grants access or a discount to wide a variety of events and courses.

Voormalige Sponsors en Partners