Bestuur 2020-2021

John Lee

John Lee

Voorzitter

Mijn naam is John Lee, 25 jaar oud en Suriname is altijd een tweede huis voor mij geweest. Inmiddels ben ik al bezig met een post-master voor Registeraccountant aan de universiteit van Nyenrode en werk bijna 4 jaar bij een accountantskantoor. Na het afronden van de master wilde ik graag wat ‘maatschappelijks’ doen, dus besloot ik mijn kandidaat te stellen voor het voorzitterschap van SSA. Mijn doel met SSA is, om het bereik van de vereniging te vergroten en de vereniging verder te professionaliseren.

Leonardo Durga

Leonardo Durga

Secretaris

Hallo allemaal, 
Mijn naam is Leonardo. Ik ben een derdejaars bedrijfskunde student aan de Erasmus universiteit en ik ben de secretaris voor dit jaar. Alhoewel Covid-19 ons nieuwe academische jaar al op veel manieren veranderd heeft, kijk ik met een zeer positieve blik de toekomst in. Ik kijk er erg naar uit om samen met mijn medebestuursleden veel leerzame, interessante en succesvolle evenementen te organiseren, al dan niet op afstand. Mijn persoonlijke doel voor dit jaar is om zoveel mogelijk leden van dienst te kunnen zijn en om de bekendheid van S.S.A. te vergroten met behulp van potentiële en huidige samenwerkingen. Het wordt een uitdaging maar ik ben ervan overtuigd dat wij er een geslaagd jaar van kunnen maken.

Shemara Lindveld

Shemara Lindveld

Penningmeester

Hi, ik ben Shemara Lindveld en ik ben dit jaar de penningmeester. Ik ben inmiddels al twee jaar geleden verhuisd uit Suriname naar Nederland en zit in mijn derde jaar bedrijfskunde en Rechten aan de EUR. Mijn vrije tijd spendeer ik graag met vrienden en familie, maar ik houd er ook zeker van om creatief bezig te zijn. Ik doel er dit jaar op nieuwe contacten te leggen voor de club en een gezonde, transparante en gestructureerde financiële situatie te behouden.

Shabas Nora

Shabas Nora

Commissaris HR

Hallo allemaal,
Ik ben Shabas Nora, 26 jaar en studeer Publiek Management op de Erasmus Universiteit. In Januari 2020 ben ik begonnen als commissaris HR en ga ik dit komend bestuursjaar door in de functie. Mijn drijfveer om bestuurslid te worden was om deel uit te maken van een vereniging waarbij er sprake is van een ‘sense of community’. Mijn visie voor de SSA is om een platform te bieden aan Surinaams-Nederlandse studenten, als handvat voor de verdere carrièreontwikkeling en hierdoor SSA meer naamsbekendheid te geven in het werkveld door meer leden te werven. 

Ishfarah Esseboom

Ishfarah Esseboom

Commissaris Social Media & Marketing

Hoi iedereen, mijn naam is Ishfarah en ik ben dit jaar de commissaris PR van SSA. Ik ben door en door (sociale) media, kunst- en cultuur enthousiast en zit dan ook in mijn 2e jaar van de Internationale bachelor in Communicatie en Media op het Erasmus. In mijn bestuursjaar bij SSA wil ik graag leuke, interessante en mooie content met jullie delen. Verder leven we allemaal wat meer online en gaan de real-life feestjes voorlopig niet meer door, maar dat betekent niet dat de feestjes helemaal gecancelled zijn ;). Ik hoop jullie allemaal te zien in onze comments, dm’s, livesessies, story polls en zoom meetings, want interactie online is nu belangrijker dan ooit. Zie jullie daar en groetjes!

Ishita Sewdien

Ishita Sewdien

Commissaris Carrière & Cultuur

Hi! Ik ben Ishita Sewdien, 23 jaar en student aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Inmiddels ben ik 2 jaar verbonden aan de vereniging als bestuurslid. Dit jaar vervul ik binnen de Surinamese Students Abroad de functie Commissaris Carrière & Cultuur. Carrière, zodat we je op weg kunnen helpen jouw plek binnen de maatschappij te vinden; en cultuur, omdat dat is wat ons gegrond houdt in deze wereld. Het zal weer een spannend avontuur zijn in deze uitdagende tijd, maar ik heb er zin in! Samen met mijn team zullen we op een creatieve manier invulling geven aan de evenementen dit jaar. Blijf dus afgestemd en tot snel! Lobi

Lindsay Liauw Joen Sim

Lindsay Liauw Joen Sim

Commissaris Feest & Werving

Hi, ik ben Lindsay Liauw Joen Sim, 26 jaar en 3e jaar student aan de Hogeschool Rotterdam. Komend schooljaar zit ik weer in SSA en dan wel als commissaris feest & sport! Het wordt weer een jaar vol uitdagingen vooral in deze moeilijke periode. Ondanks alles zullen mijn team en ik ons uiterste best doen om nog leuke en sportieve evenementen neer te zetten.. 

Surya Ramnandanlal

Surya Ramnandanlal

Voorzitter Amsterdam

Mijn naam is Surya Ramnandanlal, geboren en getogen in Suriname. Ik ben 22 jaartjes jong en heb net mijn bachelor afgerond. Dus begin ik binnenkort met de master Science and Business Management in Utrecht. Ik ben dol op kokkerellen en eten uitproberen. Verder is mijn doel om meer naamsbekendheid binnen Amsterdam te creëren voor de SSA.

Xiara Esseboom

Xiara Esseboom

Commissaris Carrière & Cultuur Amsterdam

Hee! Ik ben Xiara Esseboom en dit jaar ben ik de commissaris carrière en cultuur van Amsterdam! Afgelopen zomer ben ik naar Amsterdam verhuisd om aan mijn master Culture, Organization and Management aan de VU te beginnen. Ik kijk er naar uit om aankomend jaar corona-proof evenementen te organiseren om jullie beter voor te bereiden op de arbeidsmarkt en daarnaast ook gezellige culturele evenementen op te zetten. Als je zelf ideeën hebt voor een event of samenwerking met een organisatie, laat het me vooral weten, bijvoorbeeld door te mailen naar ams.ssabroad@gmail.com! Ik kijk er naar uit om jullie te leren kennen.

Gianni Jibodh

Gianni Jibodh

Commissaris Feest & Werving

Mijn naam is Gianni Jibodh, ik ben 24 jaar oud en dit jaar actief als commissaris Feest en Sport bij SSA  in Amsterdam. Vooral tijdens deze moeilijke tijden, leek het mij een leuke uitdaging om de commissaris functie aan te nemen. Het is natuurlijk van essentieel belang dat mensen toch tijdens deze hectische periode een vorm van ontspanning hebben. Ik vind het leuk om hierbij een bijdrage aan proberen te leveren. Houd ons in de gaten!