Bestuur 2021-2022

Leonardo Durga

Leonardo Durga

Voorzitter

Hey iedereen! Mijn naam is Leonardo Durga, ik ben 22 jaar oud en ik zal dit jaar jouw president zijn. Ik studeer aan de Erasmus universiteit en zit in mijn laatste jaar van mijn studie Bsc Bedrijfskunde.

Mijn voornaamste hobby’s zijn thrift shopping (ik ben een beetje verslaafd), sporten en anime kijken. Bovendien ben ik erg geïnteresseerd in crypto. Dus bel me als je ook een crypto-geek bent haha.

Ik wil dat SSA een thuis is voor IEDEREEN die geïnteresseerd is in de Surinaamse cultuur. Daarom richt ik me dit jaar vooral op het vergroten van het bereik van deze geweldige familie. Onze cultuur is te mooi om het niet te laten zien.

Door meer studenten aan te trekken met een Surinaamse diaspora-achtergrond (zoals de mijne) en studenten die gewoon geïnteresseerd zijn in onze cultuur, wil ik onze vereniging verrijken.

Ik heb al heel veel geweldige en speciale mensen ontmoet en ik kan niet wachten om de rest van jullie te ontmoeten tijdens onze andere evenementen dit jaar! Blijf op de hoogte voor onze volgende evenementen en wees niet verlegen om mij te benaderen;)

Jingwan Mei

Jingwan Mei

Secretaris

Hii allemaal!

Mijn naam is Jingwan Mei en ik ben 20 jaar oud. Dit jaar ben ik de secretaris van SSA. Ik ben geboren in China en opgegroeid in het prachtige Suriname! Ik woon nu 2 jaar in Nederland en zit momenteel in mijn laatste jaar Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Ondanks mijn drukke agenda probeer ik tijd te maken voor mijn hobby’s. Ik dans heel graag, met dansstijlen variërend van contemporary tot hip hop en bachata. Verder tennis ik graag en doe ik aan kickboksen. Daarnaast hou ik er ook van om met mijn vrienden uit te gaan. Dus als je vergelijkbare hobby’s hebt, neem contact op en misschien kunnen we samen iets leuks doen!😆

Last but not least, ik kijk er naar uit om mijn eigen waarde aan SSA te leveren door het groter te maken en voor iedereen interessanter om lid te worden van onze warme SSA-familie! Ik hoop jullie te zien op een van onze aankomende evenementen en aarzel niet om een ​​praatje met me te maken!

PS. Laat je niet afschrikken door mijn foto, ik ben in het echte leven niet zo serieus hahah🙈

Nayan Ramawadhdoebe

Nayan Ramawadhdoebe

Penningmeester

Hey iedereen,

Mijn naam is Nayan Ramawadhdoebe en ik ben dit jaar de penningmeester. Ik ben 19 jaar en studeer Entrepreneurship & Retail Management aan de Hogeschool Rotterdam, waar ik momenteel in mijn tweede jaar zit. Ik heb SSA onlangs ontdekt en ben enthousiast dat ik onderdeel van dit spannend avontuur mag zijn.

Ik ben onlangs terug verhuisd naar Nederland van Suriname, om mijn vervolgopleiding hier voort te zetten. Mijn topprioriteit is mijn opleiding en ik zorg er altijd voor dat ik genoeg tijd heb om aan mijn schoolwerk te besteden.

Mijn open, eerlijke en spontane persoonlijkheid zorgt er altijd voor dat ik in staat ben om betekenisvolle en langdurige relaties op te bouwen met mijn vrienden en familie.

Verder zijn mijn hobby’s: fitness, muziek luisteren, tijd doorbrengen met vrienden en bakken. Ik vind het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten en ben altijd op zoek naar creatieve manieren om de mensen om me heen gelukkig te maken.

Door deel uit te maken van SSA heb ik de mogelijkheid om mijn bedachtzame en creatieve ideeën te gebruiken op een manier die een grotere gemeenschap helpen. Ik wil mijn bijdrage aan SSA geven door het te helpen om meer financiële voordelen te behalen en meer naamsbekendheid in de samenleving te creëren.

Leuk weetje: ooit was ik de kortste, nu ben ik de langste van de groep.

Loritza Ormskerk

Loritza Ormskerk

Commissaris HR

Hii allemaal!

Ik ben Loritza Ormskerk, commissaris Human Resources bij SSA. Ik ben geboren in Nederland en opgegroeid in de prachtige stad Paramaribo😍. Ik studeer nu Fiscale Economie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.

De meesten van jullie hebben me niet gezien omdat ik voornamelijk achter de schermen werk.

Ik ben meer een huismus dan een feestganger, maar ik kan wel van een goed feestje genieten en uitgaan met vrienden. Daarnaast breng ik graag tijd door met mijn familie, reizen en spelen met mijn basgitaar 🎸😁

Ik zou het leuk vinden om iedereen te ontmoeten en met jullie te praten, dus ik hopelijk zie ik jullie op een van onze aankomende evenementen!

Sharnelle Power

Sharnelle Power

Commissaris Social Media & Marketing

Hey iedereen!

Mijn naam is Sharnelle Power (ja dat is werkelijk mijn achternaam😂) en dit jaar ben ik commissaris Social Media & Marketing.

Ik ben 20 jaar oud en studeer momenteel Accountancy aan Hogeschool Rotterdam.

Ik ben opgegroeid in zowel Nederland als Suriname en mijn vrienden en familie omschrijven mij als aardig, open, spontaan en een beetje eigenwijs😅

In mijn vrije tijd ben ik aan het dansen, lezen, uitgaan met vrienden, reizen of gewoon naar muziek aan het luisteren.

Ik ben in 2019 lid van SSA geworden, omdat ik dichterbij mijn Surinaamse roots wilde blijven. Verder solliciteerde voor deze functie, omdat ik 24/7 aan mijn telefoon zit… en omdat het me erg interessant leek om content voor SSA te maken en samen met de rest van het bestuur over ideeën en projecten te werken. Het voelde ook als een geweldige kans om SSA toegankelijker en opener te maken voor iedereen die geïnteresseerd is.

Ik kijk uit naar dit geweldige bestuursjaar en om jullie allemaal te ontmoeten!

Surya Sewkaransing

Surya Sewkaransing

Commissaris Carrière & Cultuur

Odi odi allemaal,

Vandaag heb ik de gelegenheid om mezelf aan u voor te stellen. Dus… (insert drumrolls) wie ben ik? Mijn naam is Surya Sewkaransing, 20 jaar oud en ik ben je typische “Med-student”. Studeren is mijn leven en met de tijd die ik over heb, werk ik als onderwijsassistent in het anatomielab van de Vrije Universiteit van Amsterdam.

Ook heb ik dit jaar het genoegen om de commissie Carrière en Cultuur te leiden. Vorig bestuursjaar ben ik zelf commissielid geweest en heb ik geholpen met het organiseren van superleuke evenementen. Ik kijk er ook naar uit om te groeien in deze tak van SSA en om zo nog betere evenementen te organiseren.

Verder ben ik ook een goede kok👨‍🍳, maar een nog betere foodie 😋

Ik kijk ernaar uit om jullie allemaal te zien en te leren kennen tijdens onze Carrière en Cultuur-evenementen.

Met vriendelijke groet,

Dylan Amatsahip

Dylan Amatsahip

Commissaris Feest & Sport

Odi odi famiri😄 ,

Mijn naam is Dylan Amatsahip en ik ben de commissaris van Feest & Sport. Geboren en getogen in switi Sranan (Suriname), ik ben 24 jaar oud en ben momenteel bezig met het afronden van mijn bachelor Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Mijn favoriete pastime activiteiten zijn; bakken, sporten en quality time doorbrengen met vrienden.

Als je bij een van onze activiteiten bent geweest, hebben we elkaar vast al eens ontmoet en het leuk gehad 🥳. En als we elkaar nog niet hebben ontmoet, hoop ik je te zien. Als je me ooit op een feestje, op de campus of daarbuiten ziet, kom dan gerust hallo zeggen, want ik vind het leuk om met jullie te praten!

Hopelijk tot snel 🥳❤️

Ps. Belangrijk detail, ik ben een hondenmens🐕

Xiara Essenboom

Xiara Essenboom

Voorzitter Amsterdam

Hii allemaal,

Ik ben Xiara Esseboom, Voorzitter van Amsterdam 🤩 ​​Sommigen kennen mij misschien van vorig bestuursjaar en voor iedereen die mij nog niet kent: ik ben 22 jaar oud en kom oorspronkelijk uit Arnhem. Afgelopen september ben ik begonnen aan mijn tweede master: Human Resource Management aan de Vrije Universiteit.

Ik hou van feesten, dansen en leuke dingen doen (zoals te zien is op alle SSA-evenementen 😜). Daarnaast vind ik het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten en te spreken. Maar soms hou ik ook wel van wat me-time, zodat ik een boek kan lezen of een film kan kijken. Als je me ziet op een evenement of gewoon ergens buiten, aarzel dan niet om met me te praten!

Ik hoop iedereen de volgende keer te zien op een evenement in Amsterdam (of in Rotterdam), hopelijk snel!

Knuffels en kusjes

Xiara